5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Yürek yakan kaza!

MANİSA'DA YÜREK YAKAN TRAFİK KAZASI

Manisa'da yola aniden çıkan 6 yaşındaki kız çocuğu bir tankerin çarpmasıyla hayatını kaybederken, kızını kurtarmak için yola fırlayan anne de bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bugün saat 14.30 sıralarında 6 yaşındaki kızı Merve'yi de yanına alarak Salihli'den Manisa'da ikamet eden yengesi Nuriye Kavakalan'ın evine gelen Nurcan Aksoy (28), yengesiyle birlikte gezmeye çıktı. Kuşlubahçe Mahallesi'ndeki evden çıkarak İzmir-Bursa sürat yolu üzerinde bulunan Kuşlubahçe Kavşağı'na geldikleri sırada 6 yaşındaki Merve Aksoy, halası Nuriye Kavakalan ile birlikte yolun orta refüjünden karşıya geçti. Annesinin geride kaldığını fark edince geri dönen küçük Merve, bu sırada garaj istikametinden Akhisar yönüne giden İsmail Yücel yönetimindeki 43 FC 474 plakalı tankerin altında kaldı. Tankeri görerek kızını kurtarmak için yola fırlayan anne Nurcan Aksoy'a da Yalçın Karabacak yönetimindeki 41 KA 569 plakalı otomobil çarptı. Kazada küçük Merve hayatını kaybederken, ağır yaralanan annesi ise 112 ekibi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yenge Nuriye Kavakalan olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kaza anını anlatan tanker sürücüsü İsmail Yücel, "Yolda normal hızla giderken çocuk aniden önüme çıktı. Fren yaptım ama kurtaramadım" dedi. Otomobil sürücüsü Yalçın Karabacak da, anne Nurcan Aksoy'un yola aniden çıkarak otomobiline çarptığını iddia etti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza bir benzinliğin güvenlik kameralarına da yansıdı.

MANİSA'DA YÜREK YAKAN TRAFİK KAZASI
MANİSA'DA YÜREK YAKAN TRAFİK KAZASI
MANİSA'DA YÜREK YAKAN TRAFİK KAZASI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 17:38:05
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşenur gürbüz IP: 94.120.125.xxx Tarih : 27.06.2013 23:36:36

 ay çok yazıkolmuş basınız sagolsun mervenin ailesi.