18
Mayıs
2024
Cumartesi
DEMİRCİ - MANİSA

15 bin kişiye iftar verildi

Demirci Belediyesi'nce geleneksel hale gelen iftar programı bu yılda olanca hızıyla devam etti. İftarın her yıl devam edeceğini bildiren Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, “Belediyemizce geleneksel hale gelen iftar programına bu yılda ilgi fazlaydı. Her gün yaklaşık 500 kişiye iftar verdik. İftara gelenlerin çoğu Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğrencilerinden oluştu. Öğrenci kardeşlerimizin bütçelerine katkıda bulunabilmek ve onlara sıcak yemek sunabilmenin hazzını yaşıyoruz" diye konuştu.

Ramazan boyunca 3 kap sıcak yemek tatlı ve meyveden oluşan menüde ayrıca ihtiyaç sahiplerinin konutlarına yemek servisi de yapıldığını belirten Erşahin, Belediye Hizmet Binası'nda verilen yemek programının önümüzdeki yıllarda da daha da geliştirileceği ve önümüzdeki yılın hedefinin 20 bin kişi olacağını söyledil.

Bu yılki İftar programına belediyenin sağladığı maddi imkanlar dışında, ilçedeki birçok iş adamının yardımcı olduğu ancak isimlerinin zikredilmesini istemedikleri bildirildi.






Kamil Akyol - Kenthaber / Demirci
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 22:41:53
Güncelleme :4 Kasım 2005 Cuma 12:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?