16
Mayıs
2024
Perşembe
DEMİRCİ - MANİSA

Demirci'de İngilizce kursu

Manisa'nın Demirci ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik açılan ingilizce kursu devam ediyor.

25 kursiyerin katılımıyla haftada 20 saat verilen yabancı dil kursunun 3 yıl süreceği belirtildi. İngilizce Öğretmeni Burcu Ger'in verdiği derste kaynak olarak Oxford Üniversitesi'nce hazırlanan Hotline kitapları kullanılıyor. İngilizce kurslarının başarıyla devam ettiğini belirten Demirci Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet K. Aysan, kursa katılan öğrencilere yönelik Ağustos ayı sonunda turistik yörelere gezi planladıklarını söyledi. Aysan ayrıca, gelecek dönemlerde bu öğrencilere kursun 2. ve 3. modül programları uygulanacağını kaydetti. Aysan, bu yıl üniversite sınavında başarılı olan öğrencilere de, yerleştikleri üniversitelerdeki Yabancı Dil Yeterlik Sınavı'na da hazırlamak için ingilizce kursu açacaklarını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 16:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Jeki IP: 195.189.142.xxx Tarih : 23.11.2007 08:06:04

Yurtdisinda yasayan bir demircili olarak, öncelikle bu kursu düzenleyenleri tebrik ediyorum ve basaracaklarina inaniyorum. May Allah help you my dear fellow citizen. I suffered a lot because of lack of english language. I hope that my fellow citizen will not suffer as me.