25
Mayıs
2024
Cumartesi
DEMİRCİ - MANİSA

DSP'de Temiz güven tazeledi

DSP DEMİRCİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TEMİZ GÜVEN TAZELEDİ

Manisa'nın Demirci ilçesinde Demokratik Sol Parti (DSP) 4. kongresi yapıldı. Tek aday olan mevcut başkan Mustafa Temiz güven tazeledi.

Halıkent Parkı'nda düzenlenen kongrede, divan heyeti seçildikten sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından seçimlere geçildi. 58 delegeden 37'sinin katıldığı seçimde oyların tamamını alan başkan Mustafa Temiz yeniden göreve getirildi. Teşekkür konuşması yapan Başkan Temiz, ülkede toplumsal ve bireysel özgürlükler yönünden demokrasilerde rastlanmayacak şekilde sıkıntılı bir dönem yaşandığını iddia etti. Temiz, "Siyasal ve sosyal özgürlüklerini yaşayamayan toplumlar, ekonomik hak ve özgürlüklerini de tam anlamıyla kullanamazlar. Giderek meslek örgütlerine o arada sivil toplum örgütlerine ve sendikal hareketlere de sınırlamalar getiren baskıcı bir rejimle yüz yüze gelirler. Böylesi dönemlerde ülke ekonomisi bozulur, üretim düşer ve gelir dağılımında da adaletsizlik başlar. Demokratik Sol Parti, ülkeye gerçek özgürlükçü demokrasiyi getirecek tek partidir. Örgütlenme özgürlüğü, fikir ve düşünce özgürlüğü, bireysel özgürlükler toplumun yararına en üst düzeyde DSP iktidarında yaşayacaktır. Halkımızın güven duyacağı DSP iktidarına giden yolu açacağız" dedi.

DSP DEMİRCİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TEMİZ GÜVEN TAZELEDİ
DSP DEMİRCİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TEMİZ GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 14:09:05
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 16:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe melek korkmaz IP: 88.244.3.xxx Tarih : 3.03.2010 16:09:33

 Hayırlı olsun sayın başkanım,siz bunu çoktan hak etmiştiniz,engelli arkadaşlarımızla sonuna kadar sizi destekliyoruz.Biz engellilerin sesi oldunuz sizi TBMM 'de de görmek istiyoruz,yolunuz açık allah yardımcınız olsun.