27
Mayıs
2024
Pazertesi
DEMİRCİ - MANİSA

Hastane yapacak arsa yok

DEMİRCİ'YE YENİ BİR DEVLET HASTANESİ İÇİN ARSA ARANIYOR

Manisa'nın Demirci ilçesinde yeni bir Devlet Hastanesi'nin yapımı için arsa arayışı sürüyor.

Mevcut 70 yatak kapasiteli Devlet Hastane'nin fiziki yetersizliği nedeniyle ihtiyaca cevap verememesi ve ulaşımda sıkıntıların yaşanması üzerine yeni bir hastane için arsa aranmaya başlamıştı.

Henüz hastane yeri belirlenemezken, MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz konuyla ilgili çalışma başlattı. İlçedeki hastane sorununu TBMM gündemine taşıyarak Demirci'ye en kısa zamanda yeni bir hastanenin yapılması için elinden gelen çabayı göstereceğini belirten Enöz, “70 yatak kapasiteli Demirci Devlet Hastanemizin vatandaşlarımıza verdiği sağlık hizmeti yetersiz kalmaktadır. Bunun yanı sıra Demirci ilçemiz yoğun bir öğrenci kitlesini de misafir etmektedir. Gerek vatandaşlarımız gerekse ilçede bulunan öğrencilerimiz hastanenin küçüklüğü ve yetersizliği yüzünden sağlık hizmetinden gerektiği şekilde yararlanamamaktadır. Devlet Hastanesi'nin acil olarak daha geniş bir mekan ve alanda hizmet vermesinin sağlanması gerekmektedir." dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2009 Çarşamba 12:52:03
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 13:43:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
celal kavak IP: 85.108.55.xxx Tarih : 15.10.2009 07:16:41

demirci de yaşayan bir birey olarak sayın bakanımın  sağlık konusundaki bu girişimini diğer miletvekillerininde  tam destek vereceklerine inancım tamdır. Kendisini' 'EN BÜYÜK YATIRIMIN SALIK İÇİN YAPILANIDIR' slogsnıdır ışığında kutlar.Bu ve buna benzer yatırımlarda öncülük yapmasını temenni eder.KALB-İ ŞÜKRAN duygularla kendisini kutlaım