22
Mayıs
2024
Çarşamba
DEMİRCİ - MANİSA

Hayırseverlerden okula labaratuvar desteği

Manisa'nın Demirci ilçesinde Ticaret Meslek Lisesi'nde devlet-vatandaş işbirliği ile kurulan ikinci bilgisayar laboratuarı hizmete girdi.


Ticaret Meslek Lisesi'nde bilgisayar derslerinin artması ve öğrencilerin bilgisayar bölümüne geçiş yapmalarından dolayı mevcut olan bilgisayar laboratuarı ihtiyacı karşılayamayınca, ikinci bir bilgisayar laboratuarına ihtiyaç duyulmuştu.

Okulun bu ihtiyacını gören Demircili hayırseverler okula 15 adet daha bilgisayar alarak ikinci laboratuarı oluşturdu. Ayrıca önceki laboratuvardaki bilgisayarlar da bakımdan geçirilerek özellikleri geliştirildi. Böylece okulda laboratuar ihtiyacı sıkıntısı ortadan kalkmış oldu.


Demirci Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsmet Kılavuz, duyarlı vatandaşlara çok teşekkür ederek, “Eğitime yapılan hizmet devletin temeline, geleceğine yapılan yatırımdır.” diyerek Demirci'de son yıllarda Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin meslek yüksek okullarının bilgisayar bölümüne yönelmeye başladığını dikkat çekti. Kılavuz, “Bu yıl Demirci Ticaret Meslek Lisesi'nden ÖSS'ye giren 44 öğrenciden 39'u meslek yüksek okullarının bilgisayar, muhasebe, sigortacılık ve ithalat-ihracat bölümlerine yerleşti, 11'i ise bilgisayar bölümünü kazandılar” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2007 Pazar 04:21:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şerife IP: 88.236.14.xxx Tarih : 4.12.2007 20:23:51

hayırseverler sağolsun