29
Mayıs
2024
Çarşamba
DEMİRCİ - MANİSA

İki eğitimci İtalya'ya gitti

Manisa'nın Demirci ilçesinde iki eğitimci Avrupa Birliği (AB) "Comenius Okul Ortaklıkları" projesi kapsamında hazırladıkları "Fashion ve Art" isimli çalışma için İtalya'a gitti.


Demirci Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde görev yapan Proje Koordinatörü Sezin Yüksel ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gökhan Yüksel, okulun hazırladığı "Fashion & Art" projesinin İtalya'da ilk toplantısına katılacaklar. 20 Kasım 2008 tarihleri arasında İtalya'nın Noci şehrinde yapılacak toplantıda, İngiltere, Almanya, Portekiz, İtalya ve Romanya'dan eproje ekipleri de bulunacak. "Fashion & Art" projesinin detaylarının görüşüleceği ve gelecek aylarda program akışının tespit edileceği bu toplantı sonrası, Türk eğitimciler ayrıca İtalya'daki mesleki eğitim sistemini de inceleyecekler. Bu arada, proje çerçevesinde Kız Meslek ve Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin diğer toplantılar için yurtdışına çıkması sağlanabilecek.
Önümüzdeki yıl Ocak ayında proje ortağı 5 ülkenin eğitimcilerinin Türkiye'ye geleceği ve projenin 2. toplantısının Demirci ilçesinde gerçekleşeceği bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 13:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?