3
Mayıs
2024
Cuma
DEMİRCİ - MANİSA

Kahvecilerden Akay'a güvenoyu

DEMİRCİLİ KAHVECİLERDEN BAŞKAN AKAY'A GÜVENOYU

Demirci Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akay, olağan kongrede 3. dönem için tekrar göreve getirildi.

Oda hizmet binasında düzenlenen kongreye CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin ile CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü de katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Ahmet Akay, katılım ve yönetime verilen destekten dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, “Hizmetlerimizi kanunlar çerçevesinde en iyi şekilde yapmak için çalıştık. Bundan sonrada en iyi şekilde sizleri temsil ederek bu görevi onur ve gurur duyarak yapmaya devam edeceğiz. Tüm resmi işlerinizde sizlere yardımcı olmaya çalıştık ve ç.alışmaya devam edeceğiz. Amacımız sizlerle devlet arasında köprü kurmaktır. Tabi ki bunların gerçekleşmesinde en büyük pay sahibi sizlersiniz. Burada bir başarı yakaladıysak bu başarı sizlerindir. Bizim anlayışımızda ben değil biz varız. Bu dostlukların temelinde bunlara dayanmaktadır. Sizlerinde bildiği gibi şu anda esnaf camiasında en büyük sıkıntıyı bizler yani kahveci esnafı çekmektedir. Temmuz ayında yürürlüğe giren sigara yasağından dolayı kahveciler büyük bir iş kaybına para kaybına maruz kalmışlardır. Biz de oda olarak elimizden geldiğince bu konu hakkında gerekli girişimleri yazışmaları en üst seviyede gerçekleştirdik. Türkiye genelinde bizlerin de katılımı ve gayretleri ile büyük bir miting düzenlendi. Şu anda üst kuruluşlarımız ve milletvekillerimiz ile yazışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde bu kanun hükmünde bir esneklik sağlanacağına inanıyoruz." dedi.

Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. 205 üyeden, oy kullanan 72 üyenin tamamı Başkan Ahmet Akay'a güvenoyu vererek 3. dönem için görev evrdiler.

DEMİRCİLİ KAHVECİLERDEN BAŞKAN AKAY'A GÜVENOYU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:23:00
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 19:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bozkurt öztürk IP: 95.15.190.xxx Tarih : 20.01.2010 15:54:07

demircide her oda da olduğu gibi kahveciler odasındada aynı kişiler tekelleşmiş durumda lütfen yeni zihniyetler .yeni kişiler,yeni simalar sosyal yönü iyi olan yöneticiler kendini göstersin b