24
Mayıs
2024
Cuma
YAŞAM

Ramazan ve ablası yardım bekliyor

Manisa’nın Demirci İlçesi’nin Köylüce Köyünde ikamet eden özürlü ve bir o kadar da çalışkan olan Ramazan kendisine uzanacak el bekliyor.

Demirci’ye 35 kilometre uzaklıkta olan Köylüce Köyünde annesi Teslime Bozdağ (72) ve kendisi gibi özürlü ablası Nesibe Bozdağ (40) ile zor şartlar içerisinde yaşamaya çalışan Bozdağ ailesi,hayatın bir imtihandan ibaret olduğunu bunu da kazanmak için uğraştıklarını söylerken iş ve aş için uzanacak elleri de geri çevirmeyeceklerini dile getirdiler.

Ramazan Bozdağ geçimini 30 haneli olan köyünde telefon kontörü satarak sağlamaya çalıştığını söyleyerek bu satıştan da karınlarını doyuramadıklarını yetkililerin kendilerine sadece sakat aylığı bağladıklarını, yanında da bir iş vermelerini istedi.

Kendisinin ses tonunun çok iyi olduğunu söyleyen mağdur Ramazan Belediye Başkanlarının kendisine sahip çıkmasını ve hayır dua almasını diledi.

Ramazan Bozdağ sözlerinin devamında şunları söyledi; "Benim sadece boy ve yürümem de aksaklık var. Belediye Başkanımız Mithat Erşahin’e birkaç kez söyledim.

Borlu Belediyesi’ne de müracaatta bulundum ama bir cevap gelmedi. Ben müracaatta oturur telefonlara bakarım. Başkaları gibi de çok para istemem sadece vakit geçirebileceğim bir ortam olsun yeter. Annem hasta ve ihtiyar Allah gecinden versin kaybında biz ablamla beraber maf oluruz ne olur seyirci kalmayınız şu feryadımıza kulak veriniz."

Kamil Akyol - Kenthaber / Demirci
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 23:23:00
Güncelleme :6 Aralık 2005 Salı 08:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?