18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖRDES - MANİSA

Düğünde kaymakama doğum günü sürprizi

Gördes'te bir nikah töreninde ellerinde doğum günü pastasıyla piste çıkan gelin ve damat, 39. yaşına giren Kaymakam Erdoğan Beypınar’ı şaşırttı.

Danka Makina Kablo Sanayi Tic. Ltd. Şti. Depo Müdür Yardımcısı Engin German ile öğretmen Öznur German’ın nikah töreni, hoş bir sürprize sahne oldu. Gördes Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen nikah törenine, çiftin yakınlarının yanı sıra Kaymakam Erdoğan Beypınar da katıldı.

Karşılaşacağı sürprizden habersiz gelin ve damadı bekleyen Kaymakam Beypınar, ellerinde doğum günü pastasıyla piste çıkan çifti görünce şaşırdı. Pastanın kendisi için hazırlandığını öğrenen Beypınar, gelin ve damadın doğum günü sürprizi ve davetlilerin alkışları karşısında heyecanlandı.

Pastasını kesen Kaymakam Beypınar, sürpriz için çifte teşekkür ederek, ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftin nikah şahitliğini de yapan Beypınar için daha sonra havai fişek gösterileri yapıldı. Bu arada damadın sağdıçları, adetlere göre damat Engin German’ı sırtlayarak yalın ayak dolaştırdılar.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 15:44:07
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 13:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Güngör YÜKSEL IP: 85.98.66.xxx Tarih : 12.10.2005 23:42:05
Değerli kardeşim her nekadar görevimizden dolayı bu mutlu gününüzde bulunamasamda teknoloji imdadımıza yetişti ve bu yolla size bir ömür boyu mutluluklar dilerim.