25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÖRDES - MANİSA

Gördes protokolünden İGM'ye ziyaret

GÖRDES PROTOKOLÜ'NDEN İGM BAŞKANI YILDIZ'A ZİYARET

Gördes Kaymakamı Davut Gür, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İl Genel Meclisi Üyeleri Süleyman Doruk ve İlhan Türe ve AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Esen, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ettiler.

Gördes'in öncelikli sorunları ve ihtiyaçları hakkında Başkan Yıldız'a bilgi veren Gördes protokolü, ilçe merkezi ve köylerini kapsayan geniş bir raporu Başkan Yıldız'a sundular. Gördes'in öncelikli sorunlarının eğitim ve sağlık olduğuna işaret eden Kaymakam Davut Gür, amaçlarının hem sorunları hakkında bilgi vermek olduğunu hem de ziyaret amaçlı olduğunu belirtti.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gördes'in merkez ve köylerine yaşanan sorunların aza indirgenmesi için gayret göstereceklerini söyledi. Gördesli İl Genel Meclisi üyeleri Süleyman Doruk ve İlhan Türe, Gördes'in kırsal kesimlerinde ve köylerinde yaşanan gerek alt yapı gerekse sosyal ihtiyaçların belirlenerek çözüme kavuşturulduğunu dile getirdiler. İl Genel Meclisi ve Özel İdare'nin öncelikli sorunları çok kısa sürede çözüme kavuşturduğunda ifade eden Kaymakam Davut Gür, ziyaretin öncelikli olarak bilgi ve fikir alışverişi olduğunu sözlerine ekledi.

GÖRDES PROTOKOLÜ'NDEN İGM BAŞKANI YILDIZ'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 14:32:00
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 00:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?