27
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖRDES - MANİSA

İlhan Türe kazandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gördes İlçe Teşkilatı'nın dün gerçekleştirilen kongresinde, başkanlığı İlhan Türe kazandı.
Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongreye AK Parti İzmir Milletvekili Fazıl Kahraman, AK Parti Manisa Milletvekilleri Hakan Taşçı, Süleyman Turgut ve Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğrutçu, ilçe ve belediye başkanları, delegeler, çok sayıda partili katıldı. Kongrede yönetim ve faaliyet raporlarının okunmasından sonra gelen fakslar okundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın gönderdiği faks, salonda büyük alkış aldı. Kongreye, diğer parti mensuplarının da grup halinde katılması dikkat çekti. Coşkulu bir ortamda geçen seçimde adaylar İlhan Türe ve İbrahim Gökkaya yarıştı. Kürsüye çıkan her iki aday hizmet sözü verip, seçildikten sonra birbirlerine destek sözü verdiler. 401 delegenin oy kullandığı seçimi 213 oy alan İlhan Türe kazanırken, İbrahim Gökkaya ise 167 oyda kaldı.
AK Parti İzmir Milletvekili Fazıl Kahraman, "2006 yılı partimiz için bir yapılanma yılı olacak. Yaptığımız il ve ilçe kongreleriyle kaynaşma artarak, daha iyi yerlere geleceğiz. 3 yıl öncesine baktığımız zaman ülkemizin daha iyi yerlerde olduğunu görmek bizlere gurur veriyor. Ülkenin her kesimi memnun. İnşallah yaptığımız icraatlarla gittikçe daha iyiye gideceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili Hakan Taşçı ise, "Halkın teveccühüyle tek başına iktidara gelen partimiz, 3 yıldır ülkemize hizmet etmekten geri durmadı. Seçimlerden önceki döneme baktığımız zaman bazı kesimler partimizi ve Başbakanımızı küçümsemekteydi. Hatta Başbakanımız için 'Muhtar bile olamaz' diyorlardı. Ama halk bu kesimlere prim vermedi ve bizleri tek basına iktidara getirdi" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2006 Pazartesi 18:14:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?