24
Mayıs
2024
Cuma
SALİHLİ - MANİSA

AKP sahaya iniyor!

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI TEMMUZ AYINDA SAHA İNİYOR

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Börekçigil, hükümetin Anayasa değişikliğini öngören referandum oylaması için temmuz ayında sahaya ineceklerini söyledi.

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Börekçigil ve beraberindeki heyet Salihli’ye bağlı Çamurhamamı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlediler. 12 Eylül'de yapılacak referandumun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Börekçigil, süreci en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaklarını kaydetti.

Referandum seçimi öncesi teşkilatların ve AK Partili yerel yönetimlerin üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğini vurgulayan Börekçigil, şöyle konuştu: "Bu referandum seçimleri hem bizler hem de ülkemiz için çok önemli. AK Parti'yi iktidardan düşürmek için çabalayanlara karşı tek vücut olmalıyız. Bu nedenle referandum seçimini halkımızın yüksek bir güven oyu ile geçmeliyiz. Temmuz ayı itibariyle sahaya inerek halkımıza yeni anayasayı ve anayasa değişikliğinin ne anlama geldiğini anlatacağız."

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI TEMMUZ AYINDA SAHA İNİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 15:54:01
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 16:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?