23
Mayıs
2024
Perşembe
SALİHLİ - MANİSA

AKP'li vekiller Salihli'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa İl yönetimi ve Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ile İsmail Bilen, Salihli İlçesi'nde kaymakamlık, oda ve borsayı ziyaret ederek yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Manisa İl yönetimi ve Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ile İsmail Bilen, ilk olarak Salihli Kaymakamı İsmail Hakkı Develi'yi makamında ziyaret etti. Manisa milletvekilleri olarak Salihli'nin sorunlarını devamlı ele aldıklarını belirten Tanrıverdi, "Salihli Kaymakamı'nın çalışkan olduğunu biliyoruz. Bizler Salihli'ye önemli hizmetler getirdik. Bundan sonra da daha iyi bir Salihli için çalışacağız. Tatilde olmamıza rağmen çalışarak halkımızın sorunlarını dinlemekteyiz" dedi.

Kaymakam Develi ise "Milletvekillerimizin desteklerini devamlı görmekteyiz ve onların destekleriyle çalışmalarımız yapılmaktadır. Kent geçişi bittiği zaman Salihli'ye yakışır bir yol olacak. Bu geçişle Salihli'nin imajı değişecek. Kent geçişi çalışmasıyla ilgili olarak 70 milyarlık ödeneğimiz gelmiştir. Bununla ilgili olarak da vekillerimize ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden vekiller, Oda Başkanı Talat Zurnacı'dan müteşebbis heyet toplantıları, Organize Sanayi Bölgesi, Lidya Sardes Oteli'nin yapımı ve Sart'ta devam eden kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Manisa Milletvekili İsmail Bilen, "Ticaret Odamız ve Ticaret Borsamızın başarılı olmasından büyük gurur duyuyoruz. Güç birliği olduğu zaman hizmet daha iyi yapılabilmektedir. Sizler sayesinde bizim yükümüz hafiflemiş oldu" şeklinde konuştu. Tanrıverdi ise bölgede otellerin sayısının artması gerektiğini söyleyerek, "En önemli Salihli'nin gelişmesidir" dedi.

Son olarak Ticaret Borsası'na ziyarette bulunan milletvekilleri, burada Borsa Meclis Başkanı Özkan Şener ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Tanrıverdi, "Ticaret Borsası denince üreticinin ürettiği akla gelmektedir. Üretime destek verilmesi yönünde kanunlar çıkardık ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarım Sigortası kanununu çıkardık. Türkiye'de tarımın düzelmesi için herkes elini taşın altına koyarak alternatiflerini sunmalıdır. Çiftçimizin rahatsız olduğu mazot fiyatlarındaki artışın sebebi ise Irak'ta yaşanan savaştır. Planlı üretim yapılarak düzlüğe çıkılacaktır" diye konuştu.

Borsa yönetimi ise KDV oranlarının yüksek olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2005 Pazar 16:45:04
Güncelleme :31 Temmuz 2005 Pazar 17:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?