25
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Aldoy Gıda’dan bahar şenliği

ŞİRKET HABERLERİ

Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren Aldoy Gıda’nın 1. Bahar Şenliği Lidya Sardes Hotel’de gerçekleştirildi.

Programa Manisa Vali Yardımcısı ve OSB Mütevelli Heyeti Başkanı M.Zeki Özkan, OSB Bölge Müdürü Cevdet Eren, Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Can, İlçe Tarım Müdürü Levent Şen, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Aldoy Gıda çalışanları ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını Aldoy Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdeniz yaptı. Akdeniz; “Yaklaşık 3 yıldan bu yana işletmemizde üretmekte olduğumuz yaprak salamura ve turşu çeşitlerimizi halkımızın beğenisine sunuyoruz. Bulunduğumuz noktaya baktığımızda tüm olumsuzluklara rağmen belirli bir yolu katettiğimize inanıyoruz. Ürün çeşitlerimiz arttırmak ve daha geniş Pazar elde etmek için 2010 yılında pekmez ve reçel üretimine başlayacağız. Geçen süreç içerisinde yeni bir işe girmenin ve marka yaratmanın ne kadar zor olduğunu öğrendim. Fakat şirketimizin ve Aldoy markasının bulunduğu noktayı değerlendirdiğimizde zoru başardığımıza inanıyorum” dedi.

Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul ise; “Tarım kenti olan Salihli’nin olmazsa olmazı tarıma dayalı sanayidir. Bölge üreticisinin ürettiği ürünlerin değerlenmesi için bu sanayiye destek şart. Bu doğrultuda taşın altına elini koyduğu için Aldoy Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akdeniz ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından şirketi tanıtan sinevizyon gösterisi gerçekleştirildi.

ŞİRKET HABERLERİ
ŞİRKET HABERLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 15:52:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 16:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?