18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Başarılı öğrencilere ödül

Manisa'nın Salihli ilçesinde Milli Egemenlik İlköğretim Okulu çeşitli dershanelerde ödüllü sınavlara girip başarı elde eden öğrencilerini ödüllendirdi.

Salihli'de akademik ve sosyal alandaki başarıları ile dikkat çeken Milli Egemenlik İlköğretim Okulu öğrencileri dershanelerde girdikleri ödüllü sınavlarda elde ettikleri başarılı sonuçlar okul yönetimi tarafından takdir ile karşılandı.

Dershanelerde yapılan ödüllü sınavlarda ilk 10 öğrencinin arasına girmeyi başaran öğrencileri ödüllendirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Başoğul, “Öğrencilerimizin Salihli'deki çeşitli dershanelerde girdikleri sınavda başarılı olmaları bizleri onurlandırdı. Öğrencilerimizin almış oldukları bu başarılı sonuçlar ise çalışma sistemimizin doğruluğu konusunda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Akademik ve sosyal alanda kazandığımız başarılarımızın yanında bu başarıya da imza atmak okulumuzu onure etti. Başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?