18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Başkan Okay bir yılı değerlendirdi

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, görevde bulunduğu bir yıl içerisindeki icraatlarını bir basın toplantısı ile anlattı.

Makamında basın toplantısı düzenleyen Başkan Mustafa Uğur Okay, "Geçen bir yıllık sürede kentsel çözüm çalışmalarımızda; elektronik belediyecilik sistemine geçişin alt yapı çalışmalarını başlattık ve web sitemizi kurmaya başladık. Cadde ve sokaklarımıza bilgiye dayalı işaretler ve tabelalar yaptık. Yolların ve kaldırımların yapımına özen gösterdik, ana yollarımızın kaldırımlarını yeniledik. Jeotermal merkezi ısıtma sistemini daha sağlıklı çalışır hale getirmek için Kurşunlu Havzası’ndaki çalışmalarımızı başlattık, suyun geri dönüşünü bağladık" dedi.

Okay, "Okul ve camilerimizin jeotermalden yararlanmasını sağladık. Kurtuluş Camii, Yerliler Camii, Atatürk Öğrenci Yurdu, SSK Huzurevi, Orman İdaresi, Kaymakamlık, Askerlik Şubesi, Ana Çocuk Sağlığı, 1 Nolu Sağlık Ocağı ve Devlet Hastanesi’ne katkılarımız oldu. Sağanak yağışların, marangozlar sitesi ve bazı bölgelerde yol açtığı yağmur suyu sorununu çözdük. Sağlıklı ve güvenilir yapı üretimi için beton ve malzeme tetkik laboratuarını kurduk" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 17:17:57
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 13:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?