19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Başkana şükran plaketi

Manisa’nın Salihli İlçesi’nde Salihli Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği gecede, vakfın kurucu üyesi Salihli eski Belediye Başkanı Zafer Keskiner’e şükran plaketi verildi.

Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye Manisa Vali Yardımcısı Ramazan Urgancıoğlu, Salihli Belediye Başkanı M. Uğur Okay, eski Başkan Zafer Keskiner, oda başkanları ve vakıf üyeleri katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Salihli Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Filiz Eren, vakfın Salihli’de önemli kültürel ve sanatsal etkinliklere imza attığını belirterek, "Ben burada kurucu üyemiz eski belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Manisa Vali Yardımcısı Ramazan Urgancıoğlu ise Salihli’de kaymakamlık yaptığı dönemde destek verdiği vakfın çalışmalarını takdir ettiğini, destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Bir konuşma yapan eski Başkan Zafer Keskiner ise, vakfın Salihli’de yararlı çalışmalarda bulunduğunu, yaptığı yatırımlarla kültür ve sanat hayatının ilerlediğini ve eğitime katkılarda bulunulduğunu söyledi. Daha sonra Keskiner’e katkılarından dolayı bir şükran plaketi takdim edildi.

MANİSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 17:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?