23
Mayıs
2024
Perşembe
SALİHLİ - MANİSA

Başkandan borç açıklaması

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, belediyenin 2004 yılı bütçe rakamlarının, gelir ve giderlerin belirli bir dengeye oturtulduğunu, bütün ödemelerde taahhütlerin süresi içinde yerine getirildiğini ortaya koyduğunu söyledi.

Salihli Belediye Başkanı Okay, yaptığı açıklamada, 2004 yılı sonunda gerçekleşen bütçe rakamlarının uygulanan finansal yöntemlerin doğruluğunun bir kanıtı olduğunu ifade etti.

Belediyenin tüm finansal hareketlerinin her an kontrol altında tutulduğunu dile getiren Okay, "Programlarının gerçekleşmesi için iş ve işlemler her an takip edilmekte, program dışı faaliyet yürütülmemesi için çaba harcanmaktadır. Tahsil edilen birim gelirden, azami fayda sağlanması, 2004 yılında da uyguladığımız temel kural olmuştur. İller Bankası ve diğer kurum ve kuruluşlardan borçlanma yoluyla gelir elde edilmesi yoluna gidilmemiş, öz kaynaklar kullanılmıştır. İçinde bulunduğumuz yıl ve önümüzdeki yıllarda da akılcı, adil, bilimsel ve dürüst bir yönetim anlayışı şehrimizi çağdaş bir kent haline getirecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 13:14:29
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 18:28:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?