25
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Başkanı Okay muhtarları dinledi

BELEDİYE BAŞKANI OKAY, MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Sungur ve Altan Serpil, Fen İşleri Müdürü Hikmet Erginbaş, Su-Kanalizasyon İşleri Müdürü Nilhan Kılıç, Park-Bahçeler Müdürü Nursel Turunç, Temizlik İşleri Müdürü Eray Kahraman, İmar ve Şehircilik Müdürü Halil Akçar,Yazı İşleri Müdürü Talat Yıldırım, Zabıta Müdürü Kubilay Ertekin ve Halkla İlişkiler Yetkilisi S.Alper Erdoğmuş katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Okay, ilk olarak Çarşamba günü Salihli’yi etkisi altına alan şiddetli sağanak yağış hakkında muhtarlara bilgi verdi. Başkan Okay, sağanak yağışın yaklaşık bir saat sürdüğünü ve metrekareye 56 kilogram yağış düştüğünü söyledi. Başkan Okay yağışla birlikte bir çok ev ve işyerinin sular altında kaldığını vurguladı. Daha sonra 25 mahalle tek tek söz alarak konuşma yapıp isteklerini iletti. Muhtarlar, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'a yaptıkları faaliyetler ve şehirdeki gelişmeler için teşekkür ettiler. Muhtarlar Deneği Başkanı ve Gaziler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güler; "Başkanımızın yaptığı faaliyetlerden çok memnunuz. Vatandaşlardan bizlere gelen talepleri sizlere iletiyoruz. Ve sizin sayenizde çözümünü de hemen sağlıyoruz."dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ise, "Bu tür toplantıların daha sık yapılması gerektiğini düşünüyorum. Başkan Yardımcılarım ve Daire Müdürlerimizle halkımıza daha yaşanabilir bir kent yaratmak için gece gündüz çabalıyoruz." diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI OKAY, MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
BELEDİYE BAŞKANI OKAY, MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 16:34:03
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 16:39:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?