20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Bayan voleybolcular lige hazırlanıyor

Manisa'nın Türkiye Bayanlar 2. Voleybol Ligi'nde mücadele eden tek voleybol takımı olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 12 Ekim tarihinde başlayacak olan lig öncesi çalışmalarına yoğun bir tempo içerisinde devam ediyor.

Yeni transferlerle kadrosunu daha da güçlendirdiklerini belirten Antrenör Soner Binici, hedeflerinin ilk 4'e girmek olduğunu söyledi. Binici, “Geçen yıl sıkıntılı bir dönem geçirildi. Bu yıl yeni transferlerle kadromuz güçlendirildi. Oya, Pınar, Aslı, Zehra, Sevgi ve Meltem gibi tecrübeli voleybolcuların kadromuzda yer alması bizim için büyük bir avantaj. Alt yapıdan Buket, Damla, Gülşen, Nigar, Kadriye ve Gizem'i de kadromuza dahil ettik. Yeni transferlerimiz Emel ve Melek'de eğitim görmeleri nedeniyle şuan için takımdan ayrı çalışıyorlar. 14 kişilik kadromuzla lige hazırız. Grubumuzda Şişli, Çanakkale ve Kocaeli Belediyespor gibi güçlü ekipler bulunuyor. Zirve yarışında mücadele edecek olan bu ekiplerle bizde başa başa mücadele edip ilk 4 takım arasına girmek istiyoruz” dedi.


MİNİK SULTANLARA MORAL ZİYARETİ
Salihli Belediyespor'lu bayan voleybolcular Alpaslan İlköğretim Okulu Minik ve Yıldız Kızlar Voleybol Takımını ziyaret ederek zorlu maçlar öncesi moral verdiler. Ziyarete Antrenör Soner Binici, takım kaptanı Oya, Pınar, Aslı, Zehra Sevgi ve Meltem katıldı. Binici, gençlere ve okul öğrencilerine destek vermek amacıyla bu ziyareti yaptıklarını ifade ederek, "Amacımız voleybolu onlara sevdirmektir. Bu okul katıldığı bir çok turnuvada başarılı sonuçlar elde etmiş. Varolan sevgiyi daha da geliştirmek için buradayız.”dedi.


Daha sonra Salihli Belediyespor'lu bayan voleybolcular ile Alpaslan İlköğretim Okulu Minik ve Yıldız Kız Voleybol Takımları karşılıklı gösteri maçı yaptılar.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 16:23:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?