20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Belediyespor’dan kaleye transfer

SALİHLİ BELEDİYESPOR’DAN KALEYE TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grupta mücadele eden Salihli Belediyespor devre arasında ilk takviyeyi kaleye yaptı. Lacivert beyazlılar Turgutluspor A2 takımının kalecisi Ahmet Akter ile anlaştı.

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Salihli Beediyespor, Turgutluspor’un A2 takımının 20 yaşındaki kalecisi Ahmet Akter ile sözleşme imzaladı. Belediyespor Kulübü’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur; “Sezonun ara vermesi ile birlikte takımımızı daha üst sıralara taşımak için takviyeler yapmaya başladık. Teknik direktörümüz Feridun Yarkın’ın tavsiyesi üzerine ilk tercihimizi de kaleci transferi ile başladık. Turgutluspor A2 takımının kalecisi Ahmet Akter ile anlaşma sağladık. İnanıyorum ki Ahmet Akter soyadı gibi alnının terini akıtıp, takımımıza elinden gelenin en iyisini yapacaktır.” dedi.

İmza töreninin ardından açıklama yapan kaleci Ahmet Akter; “BAL’da mücadele eden Salihli Belediyespor ile anlaşma sağladığım için mutluyum. Salihli Belediyespor’a katkı sağlayacağıma inanıyorum” diye konuştu. Akter ayrıca; Uşakspor, Nazilli Belediyespor, Denizlispor ve Turgutluspor’da forma giydiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 12:52:00
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 16:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?