18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Bilen'den ticaret odasına ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Bilen, Talat Zurnacı’nın seçimlerden galip ayrılmasından sonra kimsenin bir kırgınlık dargınlık içinde olmaması gerektiğini ifade ederek, "Bizler bir hizmet yarışı içindeyiz. Bir gün biz de bu hizmeti teslim edeceğiz. Kimse alınganlık kırılganlık göstermesin. Seçimleri kaybedenler, tecrübe ve deneyimlerinden yardımda bulunsun. Her arkadaş kendi tecrübesini ve bilgisini aktarmalıdır. Salihli’ye bir şeyler kazandırmalıyız. Hepimizin buralarda bulunması, Salihli’ye hizmet içindir" dedi.

Hükümet olarak verdikleri hizmetleri de anlatan İsmail Bilen, Manisa’nın yatırımlarda teşvik alan iller arasında gösterilemeyecek kadar gelişmiş olduğunu, ancak Salihli’nin de faydalanabileceği Sektörel Bazda Teşvik Yasası’nın hükümet tarafından değerlendirildiğini de sözlerine ekledi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı da, "Yerel ve merkezi yönetimle uyumlu, iletişim içinde olmaya çalışacağız. Bütün partilere hep aynı yakınlıkta olmayı, Salihli halkına adına bir görev kabul ediyoruz. Bütün siyasi partilere ve milletvekillerine de kapımız açıktır. Bizler Salihli’ye hizmet yarışı içinde olacağız. Birikim ve deneyimlerden de yararlanmaya hazırız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2005 Pazartesi 12:50:36
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 18:33:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?