25
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Çekirdeksiz kuru üzüm sezonu açıldı

ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM SEZONU AÇILDI

Manisa'nın Salihli ilçesinde, çekirdeksiz kuru üzüm sezonunun açılması dolayısıyla Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde yemek verildi.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay başta olmak üzere Pagmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Almış, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Rıza Akın, Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür ile borsa üyeleri yemeğe katıldı. Yemekte konuşan Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, bölgenin en önemli ürünlerinden olan çekirdeksiz kuru üzüm sezonunu açtıklarını belirterek "Sezon hem üreticilerimiz, hem üyelerimiz için hayırlı

olsun" dedi. Çekirdeksiz kuru üzümün ülkemiz ve bölge açısından büyük öneme sahip stratejik bir ürün olduğunu anlatan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul, şunları söyledi: "Bunun için üreticilerimiz en kaliteli bir şekilde ürünü yetiştirirse tüccarımız ve ihracatçımızda en iyi fiyata satacaktır. Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Dolayısıyla bu sektörde yaşanan her sorun hepimizi yakından ilgilendirmektedir. Hep birlikte el birliği ile ortak akıl üreterek sorunların üstesinden geleceğiz. Hepimiz taşın altına

elimizi koyup üzerimize düşen görevi yapmak zorundayız."

Amaçlarının kuru üzümün geleceğini daha aydınlık ve daha düzgün bir yere götürmek olduğunu belirten Tuğrul "Üreticilerimiz lütfen ilaç ve hormon kullanımına dikkat edelim" dedi.

Daha sonra Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Pagmat AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Almış ve Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri plaketle ödüllendirildi. Plaketler Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Tuğrul, Başkan Yardımcısı Yetiş Aksoy ve borsa meclis başkanı İlter Yüksel tarafından verildi. Borsa üyeleri canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM SEZONU AÇILDI
ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM SEZONU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2010 Pazar 14:11:04
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 18:18:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?