19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Çelikkol'a güvenoyu

SALİHLİ ELEKTRİKÇİLER ODASI SEÇİMLERİNDE BAŞKAN ÇELİKKOL'A GÜVENOYU

Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Bahadır Çelikkol güven tazeledi.

Beyaz Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde daha önce aday olduğunu açıklayan Kurtuluş Mahalle Muhtarı Ayhan Gezdir’in çekilmesi ile birlikte Bahadır Çelikkol ve Yusuf Özdemir yarıştı. 227 üyesi bulunan odanın seçimlerine 172 üye katıldı. Sandıkların açılmasının ardından mevcut Başkan Bahadır Çelikkol 140 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Yusuf Özdemir ise 32 oy aldı.

Çelikkol, Elektrik ve Radyo Teknisyenleri esnaf ve sanatkarın sorunlarıyla her zaman ilgilenmeye çalıştıklarını söyleyerek, üyelerin odalarına her zaman destek vermelerini istedi. Salihli Elektrik ve Radyo Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Bahadır Çelikkol başkanlığındaki yönetim kuruluna Halit Akkaplan, Turhan Akar, Mehmet Yanar, Erkan Aksoy, Doğan Akgün, Erkan Doğan getirildi. Denetim kuruluna da Mustafa Altınkaya, İrfan Güvez ve Hakkı Kahramancı seçildi.

SALİHLİ ELEKTRİKÇİLER ODASI SEÇİMLERİNDE BAŞKAN ÇELİKKOL'A GÜVENOYU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 12:59:04
Güncelleme :8 Şubat 2010 Pazartesi 15:12:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?