18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Cesedi sulama kanalında bulundu

KAYIP ŞAHSIN CESEDİ SULAMA KANALINDA BULUNDU

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir haftadır kayıp olan şahsın cesedi, ilçeye bağlı Yılmaz kasabasında sulama kanalında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde dolaşmak için evinden ayrılan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Aksüngül (58), o gece eve gelmedi. Hiçbir sorunu olmadığı öğrenilen Aksüngül'ün eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen oğulları Mustafa ve Murat Aksüngül polise başvurdu. Tüm aramalara rağmen İbrahim Aksüngül bulunamazken, sabah saatlerinde Salihli'ye bağlı Yılmaz kasabasından geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında bir erkek cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay

yerine giden polis ekipleri, çevrede önlem alarak cesedi kanalın içinden çıkarttı. Bu arada Aksüngül ailesine bir ceset bulunduğu bilgisi verilerek, teşhis için Aksüngül'ün oğulları olay yerine çağrıldı. Murat ve Mustafa Aksüngül, cesedin babalarına ait olduğunu görünce sinir krizleri geçirdi.

Polis, İbrahim Aksüngül'ün sulama kanalına nasıl düştüğü konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Ekipler, akşam saatlerinde evinden çıkan Aksüngül'ün karanlığın etkisi ile sulama kanalına düşmüş ve yüzme bilmediği için boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

KAYIP ŞAHSIN CESEDİ SULAMA KANALINDA BULUNDU
KAYIP ŞAHSIN CESEDİ SULAMA KANALINDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 19:53:02
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 11:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?