20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Emekli öğretmenlere plaket

Kamu-Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Salihli Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekliye ayrılan 23 öğretmeni plaketle ödüllendirdi.


Salihli ilçesinde Türk Eğitim-Sen Temsilciliği tarafından düzenlenen gece Alkent Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda öğretmenin katıldığı gecenin açılış konuşmasını Türk Eğitim-Sen Salihli Temsilcisi Mehmet Kocatürk yaptı. Kocatürk, “Sendikalı olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Türk Eğitim-Sen Sendikası'na üye olmak ise farklı bir ayrıcalıktır. Ancak bizler hangi sendika olursa olsun, milli eğitim camiasının mutlaka bir sendikası çatısı altında olmasından yanayız. Norma kadro uygulamasını, ücretlerimizdeki bu yılki artışları düşünün. Bunlar sendikal mücadele sayesinde ortaya çıkan kazanımlardır. Tüm öğretmenler sendikalı olmalı. Mücadele için her zaman örgütlü olmak zorundayız. Bu yemeğimiz ise artık Salihli'de geleneksel hale geldi. Bugün burada emekliye ayrılan 23 meslektaşımız var. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.


Konuşmaların ardından aralarında iş yeri temsilcilerinin de bulunduğu yaklaşış 60 öğretmen ve emekliye ayrılan Şefik Diyar, Ramazan Altındaş, İbrahim Kabak, Muammer Şakar, Sakin Karabulut, Ahmet Şentürk, Hatice Çiftçi, Nalan Göç, Fadime Kaşıkçı, Feyzullah Koçman, Saniye Kara, Galip Göçlü, Halil Şen, Raşit Şahin, Ercan Ünlü, Ramazan Bal, Ali Türkmen, Ahmet Kayın, Tülay Tunç, Deniz Gülderen, Şükrü Gürlek, Nejdet Aksoy ve Recep Çelebi isimli emekli öğretmenlere plaket verildi.
Gece ye Kudret Demir İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Fatih İnce ile Kula Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şevket Akar, söyledikleri türkülerle renk kattı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 18:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail kıran IP: 88.244.2.xxx Tarih : 4.12.2008 00:56:23

ONURLU VE GURURLU OLMANIN BEDELİ...HİZMETİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...