29
Mayıs
2024
Çarşamba
SALİHLİ - MANİSA

Festival yerine ölüme gitti

KANALA DÜŞEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ

Manisa'nın Salihli ilçesi Adala beldesinde düzenlenen şenliklere giderken motosikleti ile trafiği kesmek için yolu kapatan dozere çarparak sulama kanalına düşen sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Salihli'nin Adala kasabasında bu yıl 18.'si gerçekleştirilen Uluslararası Sanat ve Kültür Şenliği'ni izlemek için gece saat 03.00 sıralarında plakasız motosikleti ile yola çıkan Ahmet Kozan (33), festival alanı yakınlarında yolun araç trafiğine kapatılması için belediye tarafından konulan dozere çarptı. Motosikletten düşen Kozan, daha sonra yolun kenarından geçen Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına yuvarlandı. Festival alanından dönen vatandaşların kazayı bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, tüm aramalara rağmen motosiklet sürücüsüne ulaşamadı. Sabah saatlerinde Durasıllı kasabası Taşdelen mevkisinde sulama kanalında bir ceset gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Akıntının fazla olması nedeniyle Manisa'dan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne bağlı 5 kişilik dalgıç ekibi Salihli'ye gelerek, Kozan'ın cesedini sulama kanalından çıkarttı. Düştüğü yerden 9 kilometre uzaklıkta bulunan Kozan'ın cesedi Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, buradan otopsi için İzmir'e gönderileceği bildirildi.

Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Kozan'ın Salihli'ye bağlı Dombaylı köyünde çiftçilikle uğraştığı öğrenildi. Yetkililer, Kozan'ın kazadan ağır yaralı kurtulmuş olabileceği, sulama kanalına düşmesinin ardından ise kuvvetli akıntı nedeniyle boğularak hayatını kaybetmiş olabileceği üzerinde duruyorlar.

KANALA DÜŞEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2011 Pazar 16:59:00
Güncelleme :11 Temmuz 2011 Pazartesi 09:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?