26
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Fevzi Tüzünalp Parkı'na yeni çehre

Salihli ilçesinin en eski parklarından biri olan Fevzi Tüzünalp Parkı'nda başlatılan düzenleme çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Salihli'nin Fevzi Tüzünalp Parkı'nda devam eden düzenleme çalışmaları kapsamında parka kafeterya, kır düğünü, yazlık bahçe, 880 metrelik yürüyüş parkuru, piknik yapılabilecek alanlar ve spor faaliyetlerinin yapılabileceği yerlerin kazandırılacağı açıklandı.

Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, ”Salihli'nin en eski parkı olan Fevzi Tüzünalp Parkı, yeni düzenleme çalışmaları sonrası insanların gece gündüz güvenle gelebileceği bir park olacaktır. Parkın çehresi tamamen değiştiğinde ilçenin akciğeri olacak. Halkımızın burada her saat spor yapabileceği 880 metrelik yürüyüş parkuru, aletli spor faaliyetleri yer alacak. Parkımız Bizim Ev Sosyal Tesisleri altında işletilecek. 180 metre karelik kapalı alanı olan kafeteryası ilçemizde moda haline gelen kır düğünlerinin yapılabileceği bin kişilik yazlık bahçe ile doğanın her türlü ağacının ve çiçeği yer alacak.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 01:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?