18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

FTEM'e üst düzey ziyaret

FUTBOL FEDERASYONU'NDAN SALİHLİ FTEM'E ZİYARET

Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Gelişim Merkezi Başkanı Fatih İrbadi ve beraberindeki heyet Manisa'nın Salihli ilçesinde bir süre önce faaliyete giren Futbol Teknik Eğitim Merkezi'ni (FTEM) ziyaret etti.

Türkiye'nin 41 il ve 9 büyük ilçesinde faaliyet gösteren FTEM'nin Salihli Şubesi, üst düzey yöneticileri ağırladı. Muzaffer Uysal'ın sorumluluğunda çalışmalarını sürdüren FTEM'i ziyaret eden Futbol Federasyonu Gençlik Gelişim Merkezi Başkanı ve aynı zamanda FTEM sorumlusu olan Fatih İbradi ile Futbol Federasyonu Ege Bölge Sorumlusu Ramazan Torunoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret hakkında bilgi veren Uysal; "Bir süre önce Salihli'de faaliyete giren Futbol Teknik Eğitim Merkezimize Futbol

Federasyonu Gençlik Gelişim Merkezi Başkanı ve aynı zamanda FTEM sorumlusu olan Fatih İbradi ile Futbol Federasyonu Ege Bölge Sorumlusu Ramazan Torunoğlu ziyarette bulundular. Merkezimizde 10 - 11 - 12 yaş gruplarında toplam 50 öğrencimiz yer alıyor. Bir süre sonra da merkezimizde kız öğrenciler için ayrı bir bölüm açacağız" dedi.

Uysal, çalışmalarını Yunus Oktav Tesisleri'nde sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 13:38:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 15:14:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?