20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Gazateci AKP'den başkan adayı oldu

Salihli ilçesinde haftalık yayın yapan SENTEZ isimli gazetenin sahibi emekli öğretmen Gündüz Aydın (50), AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu.

İlçenin tanınmış gazetecilerinden Gündüz Aydın, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını ilan etti. Sentez Gazetesi’nin sahibi gazeteci, şair, yazar ve eğitimci emekli öğretmen Gündüz Aydın, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı için bugün akşam saatlerinde resmi müracaatta bulundu.

Yaşadığı ilçeye hizmet etmek amacıyla aday adayı olduğunu dile getiren Gündüz Aydın, aday olması durumunda projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

1958 yılında Salihli'nin Çapaklı köyünde dünyaya gelen Aydın, ilköğretim eğitimini Cumhuriyet ve Beşeylül İlköğretim okullarında tamamladı. Aydın, Salihli Lisesinde ortaokul, Manisa Lisesi’nde ise liseyi okudu. Çanakkale Eğitim Enstitüsü’nü 1977 yılında bitirdi. Muş, Aksaray ve Manisa İllerinin çeşitli okullarında görev yaptı. 1997-2000 yılları arasında Salihli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda okul müdürlüğü yaptı. 2004 yılında da emekli oldu. Radyo Gökay'ın kurucusu olan Aydın, Sentez Gazetesi'ni ve 12 yıldır Sevgi Yolu Kültür-Sanat Dergisi'ni çıkarıyor. Aydın evli ve 3 çocuk babası.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 18:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Şahin Yıldız IP: 88.254.120.xxx Tarih : 26.01.2009 18:40:23

Değerli hocam Gündüz aydın,inşallah kazanırda Salihliye Belediye Başkanı olursa,şair edebiyatçı ve gazeteci olan hocam,salihli için büyük bir şanstır. Salihliyi merkez durumana getirir, büyük hizmetleri olur kanatındayım. Kendisine başarılar dilerim.