19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Huzur operasyonu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği tarafından içkili eğlence mekanlarına eş zamanlı baskın düzenlendi.


Salihli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri ve Manisa Çevik Kuvvet ekibiyle birlikte yaklaşık 100 kişinin katıldığı huzur operasyonunda 15 içkili eğlence mekanına eş zamanlı baskın düzenlendi. Bu mekanların 12’sinde 25 bayanın konsomatrislik yapmasından, 7 bayana kimlik bildiriminde bulunmamasından dolayı, 17 işyerine mevzuata aykırı davranmaktan ve 1 işyerine de yaşı küçük şahsa alkol satmaktan işlem yapıldı. Yaklaşık 100 kişilik asayiş ekibinin görev aldığı operasyonda eğlence mekanları titizlikle aranırken, eğlenmeye gelen kişiler tek tek kimlik sorgulamasından geçirildi. Polis suç unsuru teşkil eden maddelere ve aranan kişilere yönelik arama yapmakta büyük bir titizlik gösterdi.


Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, ilçede bu tarz kontrollerin sık sık yapılacağını, halkın huzuru ve refahı için Emniyet ile vatandaşların işbirliği içerisinde olması gerektiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 22:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?