19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

İki okula tam donanımlı yemekhane

AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Kenan Öztürk, Salihli'ye bağlı Adala ve Sart beldelerinde bulunan ilköğretim okullarına tam donanımlı yemekhane yapılacağını açıkladı.

Konu hakkında bilgi veren İl Genel Meclis Üyesi Kenan Öztürk, "İl Genel Meclisimizin Aralık ayı toplantısında Salihli'de taşımacılık sistemi ile eğitim veren Adala Nergis Demet ve Sart Mahmut İlköğretim okullarının bahçesine 200 metre kare tam donanımlı yemekhane yapılmasını görüşerek karara bağladık. Bu yatırımlar için Manisa geneline 2 milyon 500 bin YTL bütçe ayırdık. Bu okullara çevre köylerden gelen öğrencilerin rahat, temiz ve hijyenik koşullarda eğitim görmesini sağlamak bizlerin asıl görevleridir. Bizler de üstümüze düşen görevi yerine getirerek bu iki okulun bahçesine böyle bir yemekhane yapılması için karar aldık. Bu yemekhaneler oralarda yaşayan insanların düğün, dernek, toplantı gibi hizmetlerinde de yararlanabilecekleri bir ortam sağlayacaktır. Şubat ayı içerisinde ihaleleri tamamlanıp en kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Bu arada bu iki yemekhanenin yapımına ayrılan bütçeden para artarsa Yeşilkavak İlköğretim Okulu'na da aynı yemekhaneden yapmayı düşünüyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 18:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sıla bıçakçı IP: 85.98.121.xxx Tarih : 24.12.2008 01:04:27

iyi olur iyi düşünmüşler.....de.....taşımalı eğitimi anladık....ama Adala'da ikamet edenlerde faydalanıcak mı ki....Adala halkı mevlüt olduğu gün evinde yemek yapmıyor...haydi çocuklar okulda yemeğeeeee......olmasın lütfen....