19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

İmece usulü ev sahibi oldu

İMECE USULÜ EV SAHİBİ OLDU

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Gökköy beldesinde daha önce bir barakada yaşayan Mehmet Şahin'e (40) Salihli Kaymakamlığı öncülüğünde, vatandaşların da katkılarıyla imece usulü yeni bir ev yapıldı.

Salihli’ye bağlı Gökköy beldesinde ikamet eden ve barakada yaşamını sürdüren Mehmet Şahin'e Salihli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve vatandaşlar sahip çıktı. Salihli Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri, evin yapılmasına sadece öncülük ettiklerini belirtirek halkın duyarlılığı ile imece usulüyle barakada yaşayan vatandaşa başını sokacak bir yer yaptıklarını söylediler.

Evin yapılmasında emeği geçen Mimar Mutfak sahibi Oktay Tosun ise; “Mehmet kardeşimizi güzel bir ev sahibi yaptığımız için çok mutluyuz. Bu tarz yardımları yapmaya hazırım.” dedi. Daha önce barakada yaşayan Mehmet Şahin ise; “Evimin yapılmasında bir çok kardeşimin katkısı oldu. Salihli Kaymakamlığı’na, Mimar Mutfak’a, Çevik ve Akçakaya kiremit fabrikalarına ve bana destek herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” diye konuştu.

İMECE USULÜ EV SAHİBİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 10:41:00
Güncelleme :7 Mart 2010 Pazar 09:34:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?