20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

İzmirli işadamından eğitime destek

İzmir'de Alüminyum ve PVC aksesuarları üzerine iş merkezi bulunan işadamı Mustafa Çakıroğlu, Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'na 2 adet bilgisayar bağışladı.


İzmir'in Çiğli ilçesinde SEÇPEN Alüminyum PVC ve Aksesuarları üzerine işyeri bulunan hayırsever işadamı Mustafa Çakıroğlu, Salihli ilçesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'na 2 adet bilgisayar hediye etti. Bilgisayarlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık'ın da katıldığı törenle Okul Müdürü Erkan Akdemir'e teslim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Salihli Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık, “Aslen İzmir'li olan işadamı Mustafa Çakıroğlu, müdürlüğümüzü arayarak Salihli ilçesinde bir okula bilgisayar hediye etmek istediğini söyledi. Bizde ilköğretim okullarımız arasında hemen ihtiyaç taraması yaparak bu bilgisayarları hangi okula verebileceğimizi araştırdık. Gazi İlköğretim Okulu'nun bilgisayarlara daha çok ihtiyaç duyduğunu tespit ettik. Bugünde burada düzenlenen törenle bu bilgisayarları okul müdürümüze teşekkür ediyoruz. Mustafa Çakıroğlu gibi hayırsever işadamlarımızın buna benzer örnek bağışlara devam etmesini diliyoruz” dedi.
İzmirli İşadamı Mustafa Çakıroğlu ise eğitime büyük bir önem verdiğini kaydederek “Manisa ilinde bir ilköğretim okuluna bilgisayar hediye etmek istiyordum. Bu isteğimi Salihli ilçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Karabıyık'a ilettim. Kendisi de bizlere yol göstererek bu bilgisayarlara en çok ihtiyaç duyan okula verilmesini sağladı. Bu yardımdan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?