20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Kamyon trafoyu devirdi

KAMYONUN DAMPERİ TRAFOYU DEVİRDİ

Salihli ilçesinde, bir tuğla fabrikasında geri manevra yapan kamyon, elektrik trafosunu devirince teller koptu. Kopan telin biri yoldan geçen bir kamyona çarpınca kamyonda hasar oluştu.

Kaza, Salihli'ye 7 kilometre uzaklıkta bulunan bir tuğla fabrikasında meydana geldi. Tuğla fabrikasından çıkan Veysel Kuşçu yönetimindeki 45 U 3535 plakalı kamyonun damperinin kantarın yanında bulunan elektrik tellerine takılması sonucu trafo devrildi ve yüksek gerilim kabloları koptu. Bu esnada fabrikanın yanından geçen Ahmet Karakaya yönetimindeki 42 GM 128 plakalı kamyonun üzerine düşen yüksek gerilim kabloları kamyonda hasara neden oldu. Kabloların yolun üzerine düşmesi sonucu Tedaş'a bağlı ekipler

olay yerine gelene kadar yol araç trafiğine kapatıldı. Tedaş görevlilerinin elektriği kesmesinin ardından yolda uzun kuyruk oluşturan araçlara geçiş izni verildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda elektrik tellerinin kopması sonucu tuğla fabrikasının bitişiğinde bulunan bir çiftlikte kuru otların tutuşmasıyla çıkan yangın söndürüldü.

KAMYONUN DAMPERİ TRAFOYU DEVİRDİ
KAMYONUN DAMPERİ TRAFOYU DEVİRDİ
KAMYONUN DAMPERİ TRAFOYU DEVİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 13:27:03
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 15:40:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?