26
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Kobilere destek protokolü imzalandı

SALİHLİ’DE KOBİLERE DESTEK PROTOKOLÜ İMZALANDI

Manisa’nın Salihli ilçesinde küçük ve orta işletmelere yönelik hizmetlerini "Aslan KOBİ" adı altında sunan ING Bank, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile kredi destek protokolü imzaladı.

İmza törenine ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, ING Bank Salihli Şube Müdürü Murat Coşkunoğlu, Kredi Pazarlama yetkilisi Rıfat Ünal, Operasyon yetkilisi Umay Kılıçaslan, STSO Başkan Yardımcıları İsmail Balaban, Saim Türetken, yönetim kurulu üyeleri katıldı. ING Bank Ege Bölge Müdürü Cüneyt Şevli; “Protokol kapsamında bin 600 kişinin üzerinde STSO üyesi KOBİ’lerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış finansman ürünlerini indirimli faiz oranlarıyla sunacak. Aynı zamanda oda üyesi KOBİ’ler, diğer bankacılık ihtiyaçlarını da ING Bank’ın geniş ürün yelpazesinden yararlanarak karşılama olanağı bulacaklar. KOBİ’lere işletme sermayesi finansmanı ile taşıt ve işyeri alımlarına yönelik krediler de indirimli faiz oranları ile sunulacak” dedi. Şevli, STSO ile yapılan protokole ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Aslan KOBİ ile her sektöre özel kredi paketlerinin yanı sıra ürün ve hizmetler de sunacaklarını belirtti. Türkiye ekonomisinin önemli bir bölümünün KOBİ’ler tarafından temsil edildiği gerçeğinden hareket ettiklerini vurgulayan Şevli, ‘’KOBİ’lerin reel sektördeki önemini, karşılaştıkları zorlukları biliyoruz, bu bilinçle ING Bank olarak KOBİ’lerin gücüne güç katmak için çalışıyoruz’’ dedi.

STSO Başkan Yardımcısı İsmail Balaban ise ING Bank’ın oda üyesi işletmelere sağladığı avantajlı kredi olanağı sayesinde ekonominin belkemiğini oluşturan küçük ve orta işletmelere özellikle bu dönemde ihtiyaçları olan önemli bir destek sağlandığına dikkat çekti.

SALİHLİ’DE KOBİLERE DESTEK PROTOKOLÜ İMZALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 14:27:02
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 23:45:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?