18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Manisa Salihli Polis Eğitim ve Dinlenme Salonu açıldı

Manisa’nın Salihli İlçesi’nde devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılan Polis Eğitim ve Dinlenme Salonu, Manisa Valisi Orhan Işın tarafından hizmete açıldı.

Açılışa Vali Işın’ın yanı sıra Manisa Emniyet Müdürü Kahraman Koçak, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Bulut, Salihli Kaymakamı İ.Hakkı Develi ile emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Derneği Başkanı Haluk Demirçivi, "Emniyet teşkilatımızın son yıllarda başlatmış olduğu şeffaflaştırma politikasını Salihli’de daha ileri götürerek, ’birlikte yaşam felsefesi’yle gerçekleştirmenin büyük hazzını duyuyoruz. 1998 yılından beri atıl durumda olan bu binamız, halkımızın desteğini alarak tamamen kendi imkanlarımızla devletimize yük olmadan ve tahminen 60 milyarlık maliyetle bu duruma getirilmiştir. Elele, gönül gönüle verdikçe toplumumuzda daha büyük eserler meydana getirileceğine inanıyorum" dedi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Ali Babacan da "Başta Emniyet teşkilatı olmak üzere Salihli halkına hizmet edecek bu tesis, kısa bir sürede atıl durumdan kurtarılarak kullanılabilir bir sosyal tesis haline getirilmiştir. Bu tesisin hizmete kazandırılmasında derneğimiz üyeleri ve Salihli halkının büyük katkıları olmuştur" diye konuştu.

Manisa Valisi Orhan Işın ise tesisin yapılmasında katkıda bulunanlara teşekkür ederek şunları söyledi:

"Polislik zor ve stresli bir meslektir. Polis, gecesini gündüzüne katarak vatandaşın huzuru için görev yapar. Biz başımızı yastığa koyduğumuzda polis görev başındadır. Rahat ve huzur içinde uyuyabiliyorsak bu polisin sayesindedir. Vatandaş dışarıya çıktığı zaman devlette polisi görür. Poliste devleti görür. Bu bakımdan devlet polise güvenir ve polise büyük bir sevgi besler. Vatandaşımız polisi sevdiği için destek vermiştir. Vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yapan polislerimize teşekkür ediyorum."

Vali Işın’ın yaptığı açılışın ardından davetliler tesisi gezdi.

MANİSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2003 Cuma 13:16:33
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 16:25:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?