25
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Marangozlar 'Alacalı' dedi

SALİHLİ MARANGOZLAR ODASI’NDA ALACALI DÖNEMİ

Salihli Keresteciler, Marangozlar ve Ağaçlar işleri Esnaf ve Sanatkarları Odası olağan kongresinde üç aday arasında 88 oy alan Mustafa Kemal Alacalı başkan seçildi.

Dernek binasında yapılan kongrede, divan başkanlığını Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Hisar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından odanın 4 yıllık faaliyet raporu ve müzakeresi, gelir ve gider hesapları, denetim kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı okunduktan sonra adaylara söz hakkı verildi. Daha sonra seçimlere geçildi. 223 üyeden 185'nin oy kullandığı seçimlerde bir oy geçersiz sayıldı. Seçimde Mustafa Kemal Alacalı 88 oy alarak yeni başkan olurken, Cemal Karakaş 42, Göksel Tufan Uygur 54 oy aldılar.

Seçimin ardından konuşan yeni başkan Mustafa Kemal Alacalı, "Bizim yarışımız başkanlık yarışı değil hizmet yarışıdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak hepimizin elinde gönlünde yücelecektir. Ondan ona ondan ona şerefle taşınacaktır. Arkadaşlarım: benim için başkanlık demek hizmet demek hepimiz demektir. Bu yarışta kazananda olacak kaybedende olacaktır. Ama sonuçta emin olun ki kazanan siz değerli esnaflarımız olacaktır" dedi.

SALİHLİ MARANGOZLAR ODASI’NDA ALACALI DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2010 Pazar 16:27:04
Güncelleme :14 Şubat 2010 Pazar 17:00:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?