20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

MHP'li vekiller Salihli'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekilleri Ahmet Orhan, Erkan Akçay ve Mustafa Enöz, Salihli ilçesine bağlı Durasıllı beldesinde vatandaşlarla biraraya geldi.
MHP Salihli İlçe Başkanı Ali Gürsel, MHP İl Genel Meclisi Aday Adayı Mehmet Candan ve partililer beldede ilgiyle karşılandı. MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz yaptığı konuşmada, "Bugün hepiniz çok ağır şartlarda yaşıyorsunuz. Köylü kredi borcunu ödeyemesin bankalar el koysun istiyorlar. Bu yerel seçimler son derece önemlidir. Başa geçen iktidar sayesinde sorunlar 6 yılda 6 kat artmıştır. Eğer içinde bulunduğumuz imkanları değerlendiremezsek bugünler en güzel günlerimizdir." dedi. MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan ise, "Özellikle Manisa milletvekilleri olarak sizlerin sorunlarını ülke gündemine taşımaya çalışıyoruz. TBMM'de sizlerin dertlerini görüştüğümüz konuyla ilgili olsun, olmasın bir şekilde dile getiriyoruz. Durasıllı'ya geldiğimizde topraktan, çiftçiden bahsetmek zorundayız. Benim çiftçim en zor şartlarda çalışıyor ama yine de isyan etmiyor. Sizin isyanınızı biz yapıyoruz. Bende sizler gibi gittim kredi çektim ve borçlarımı öyle ödedim. Bana milletvekiliyim diye verdiler ama belki size kredi bile vermediler." dedi. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise, "Biz MHP olarak yaptığımız çalışmaların yoğunluğundan dolayı biz bile gündemi takip etmekte güçlük çekiyoruz. Çiftçilerin sorunlarını gündeme taşımaya çalışıyoruz ama yazılı soru önergelerimize cevap verilmiyor. İktidardakiler önümüzdeki yerel seçimlerde yüzde 60 oy beklediklerini söylüyorlar. Yüzde 60 oyu onlara kim verecek? İktidar partisinin Manisa milletvekilleri üzüm desteklenecek demişti. Şimdi Sanayi Bakanına soruyoruz 'yok öyle bir şey' diyor. Mevcut iktidar çiftçiyi gözden çıkartmıştır." dedi.
Milletvekilleri konuşmalarından sonra vatandaşlarla sohbet ederek sorularını cevapladı

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 16:08:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati ünal IP: 212.175.115.xxx Tarih : 26.11.2008 08:22:10

Haberleriniz için teşekkür ediyorum.Her gün dikkatle takip ediyorum.Ancak haberlerde kullanılan fotoğraflar çok küçük olduğundan ayrıntılı incelenemiyor.