2
Haziran
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Minikler alkışlarla ödüllendirildi

MİNİKLER GELECEK İÇİN UMUT VERDİ

Salihli'nin 50 .Yıl İlköğretim Okulu 1 - A sınıfı öğrencileri düzenledikleri okuma bayramında alkışlarla ödüllendirildi.

Sınıf öğretmeni Nihat Girgin ile birlikte 2010-2011 eğitim öğretim yılında öğrenim hayatlarına merhaba diyen 1- A sınıfı öğrencileri yıl sonunda velileri ile buluştular. Coşku ve heyecanlarını hiç yitirmeden bu coşkuyu sahneye ışıkları arlına taşıyan minikler gelecekten umut verdiler. Okuma Bayramının açılışında konuşan Okul Müdürü Salim Sezai Sağlam, okula ilk gelen miniklerin yerini eğitim öğretim dünyasının umut veren çocuklarının aldığını belirtti ve 50. Yıl İlköğretim Okulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Sınıf öğretmeni Nihat Girgin' de öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek geleceğe hazırlanan bu çocuklar ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Girgin okul idaresi ve velilerine de teşekkür etti. 1 - A sınıfı öğrencilerinin dansı ile başlayan okuma bayramı, şiirler, koro, rontlar, skeçler ve halk oyunları gösterisi ile sürdü. Her öğrencinin aktif olarak görev aldığı okuma bayramında öğrenciler izleyenler tarafından ayakta alkışlanırken, öğrenci ve velilerin mutluluğu görülmeye değer bir manzara oluşturdu.

MİNİKLER GELECEK İÇİN UMUT VERDİ
MİNİKLER GELECEK İÇİN UMUT VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 15:31:02
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 15:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?