26
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Polis SMS'le uyardı

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’nın Salihli ilçesinde de kontör dolandırıcılarının tuzağında düşen vatandaşların cep telefonlarına Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uyarı mesajları gelmeye başladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, kendilerini “Emniyet Amiri”, “Başkomiser”, “Emniyet Müdürü” gibi isimlerle tanıtıp vatandaşları dolandıran kontör soyguncularına karşı harekete geçti. Genel Müdürlük, tüm Türkiye’de olduğu gibi Salihli ilçesinde de vatandaşların cep telefonlarına kısa mesaj atarak kendilerine emniyet personeli gibi tanıtıp dolandırıcılık yapan şahıslara karşı uyardı.

Salihli ilçesinde vatandaşların cep telefonlarına gelen kısa mesajda “"Sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve çeşitli bahanelerle kontör göndermenizi isteyen kişilere itibar etmeyiniz" denildi.

Salihli ilçesinde devlet okulunda hademelik yapan Nurullah Uygun, cep telefonuna gelen uyarı mesajından dolayı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek tüm vatandaşların kontör dolandırıcılarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 00:46:41
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 00:50:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?