20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Polisten kaçan aracın içinde esrar çıktı

Salihli ilçesinde, polisin ateş açmasıyla durdurulan Mercedes marka özel otomobilin içinden esrar maddesi çıktı.


Manisa'nın Salihli ilçesinde trafik denetimi yapan ekipler, E-96 Karayolu üzerinde 09 UN 514 plakalı otomobili durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Otomobilde bulunan A.Ö., Ş.Ö. ve K.E. isimli şahıslar yapılan kontrol sırasında Salihli'ye asker arkadaşlarını görmeye geldiklerini belirterek tekrar yola koyuldu. Araç içinde bulunan şahısların hareketlerinden şüphelenen ekipler aracı uzaktan takibe aldı. Bir süre sonra 09 UN 514 plakalı aracın yanına 35 EEY 04 plakalı siyah bir Mercedes yanaştı. Diğer araçta
bulunan şahıslardan birinin Mercedes marka otoya bindiğini gören ekipler tekrar aracın yanına gelerek ikinci kez kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada Mercedes marka araçta bulunan şahıslar aracı polislerin üzerine sürerek hızla kaçmaya başladı. Polisler ve Mercedes marka araç arasında yaşanan kovalamaca sonucu tüm uyarılara rağmen durmayan araca polisler ateş açtı. Açılan ateş sonucu aracın sağ arka tekerleği patlayınca araç durmak zorunda kaldı.


Mercedes marka araç içinde bulunan şahıslardan D.Y., A.K. ve A.Ö.'nın kovalamaca sırasında araçtan yola 400 gram esrar maddesi attıkları tespit edildi. Olayla ilgili adli makamlara çıkarılan D.Y., A.K. ve A.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
09 UN 514 plakalı araç içinde bulunan ve aracı bırakarak yaya kaçan Ş.Ö. ve K.E.'nin yakalanması için aramalar devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 18:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?