19
Mayıs
2024
Pazar
SALİHLİ - MANİSA

Roman gençlere spor malzemesi

ROMAN GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Salihli Belediyesi, Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile Şehitler Mahallesi'ndeki gençlere spor malzemesi yardımında bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur'un makamında gerçekleştirilen törende, Şehitler Mahallesi'nde spor yapmak isteyen gençler için 12 çift spor ayakkabısı, 12 adet forma ve 2 adet futbol topu hediye edildi. Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, "Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin belediyemize yaptığı ziyarette dernek yetkilileri, bir takım isteklerini dile getirmişlerdi. Bu isteklerin arasında dernek binasına masa ve sandayle yardımı ve mahalledeki gençler

için spor malzemesi desteği talebi vardı. Bizlerde bu istekler doğrultusunda dernek binasına masa ve sandalye yardımı yaptık. Ayrıca Şehitler Mahallesi'ndeki gençlere verilmek üzere 12 çift ayakkabı yardımı, 12 adet forma ve 2 adet futbol topu hediye ettik. Biz, Salihli Belediyesi olarak yardım talebinde bulunan derneklere imkanlarımız ölçüsünde yardıma hazırız. Roman vatandaşlarımız, Türkiye'ye en iyi şekilde adapte olmuş, kendi ayakları üzerinde durabilen bizlerle iç içe olan vatandaşlarımızdır" dedi.

Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Duygun ise Salihli Belediyesi'ne kendilerine gösterdiği ilgi ve destekden dolayı teşekkür etti.

ROMAN GENÇLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 15:34:00
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 16:48:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?