20
Mayıs
2024
Pazertesi
SALİHLİ - MANİSA

Salihli AKP'den Sart Beldesi'ne ziyaret

Manisa'nın Salihli ilçesinde belde ziyaretlerine aralıksız devam eden AK Parti İlçe Yönetimi, Sart kasabasında vatandaşlardan büyük ilgi gördü.


Yerel seçimler öncesi çeşitli konuların ele alındığı ziyarette konuşan AK Parti Salihli İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil, “Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan için İzmir, İstanbul ve Ankara ne kadar önemliyse il başkanımız ve bizim için de Salihli o kadar önemli” dedi. Sart Belediye Başkanı Ali Güngör'ün de katıldığı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Mahmut Börekçigil, “22 Temmuz seçimlerinden sonra Salihli'nin bütün köy ve beldelerini ziyaret etmeye çalıştık. Sorunların yerinde tespiti için çalışmalarda bulunduk. Tempolu çalışmamız sayesinde partimizin çıtası sürekli yükselmektedir. Buda başarıyı getiriyor. Önümüzde yer seçimler var. Salihli ve bütün beldelerdeki belediye başkanlıklarını kazanmak zorundayız. Yeter ki birlik içinde olalım.” dedi.
Sart Belediye Başkanı Ali Güngör ise “AK Parti, Sart kasabamızda büyük başarılara imza atıyor. 3 Kasım 2002 seçimlerinden birinci parti olarak çıkan AK Parti daha sonraki seçimlerde de bu başarısını tekrarladı. Bu seçimde de oyunu arttırarak yine birinci parti olacaktır” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 17:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
krezuz IP: 78.171.174.xxx Tarih : 13.09.2008 16:08:11

AİNESİ İŞTİR ADAMIN LAFA BAKILMAZ Sart beldesi 5 km kare yüz ölçümüne sahip olup,belde'de son sayıma göre 5153 kişi yaşamaktadır.Sart belediyesinin 2008 yılı tahmini bütçesi 1,5 Trilyon olup, son sendikal düzenlemeden dolayı yaklaşık 800 milyar lira personel gideri vardır.Sart'ın Jeolojik yapısını incelediğimizde yerin 3-4 metre aşağısı balçık çamurdur.Yani Sart'ın "oynak" bir zemini vardır. Ülkemizde yerel seçim startının verildiği bir dönemde Sart beldesinde de seçime yönelik bazı çalışmalar (Kilit parke taşı, kaldırm vs) yapılmaktadır.Bu tür çalışmalar yapılırken zemin etütleri yapılması gerekirken "ben yaptım oldu mantığıyla " hareket edilerek ülkenin ve beldenin kaynakları israf edilmektedir.Çünki balçık bir zemine sahip olan Sart'ta sebze, meyve üretimi yapılmakta, sebze ve meyve sezonunda Sart'tan ortalama her gün 5-10 tır mal gönderilmektedir.Yani bu tırlar Sart'ın kilit taşı döşenmiş yollarından geçmekte ve bu yolları çökertmektedir.Beş ay önce yapılmış olmasına karşın bugün yollar çökmüştür.Bunun adı başarılı bir çalışma değil,olsa olsa ülkenin ve Sart'ın kaynakları çar çur edilmesidir.Sevgilerimle