22
Mayıs
2024
Çarşamba
SALİHLİ - MANİSA

Salihli'de 8 ayda 260 trafik kazası

Manisa'nın Salihli ilçesinde son 8 ayda meydana gelen 260 trafik kazasında 338 kişi yaralanırken, 6 kişi de hayatını kaybetti. 

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün tüm denetim ve uyarılarına rağmen, aşırı hız, alkollü araç kullanımı, dikkatsizlik ve tedbirsizlik gibi hataların yol açtığı trafik kazaları, Salihli'ye pahalıya mal oldu. Salihli'de polis bölgesinde ilk 8 ay içerisinde meydana gelen trafik kazaları ürkütücü boyutlara ulaştı. Edinilen bilgiye göre Salihli'de yılın ilk 8 aylık dilimi içerisinde 254'ü yaralamalı, 6'sı ölümlü olmak üzere toplam 260 trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazalar sonucu Salihli'de hafif ve ağır olmak üzere tam 338 vatandaşımız yaralandı. Ölümlü kazalarda ise 6 vatandaşımız hayatını kaybetti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 17:47:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan ketentaş IP: 88.251.161.xxx Tarih : 7.10.2007 08:26:19

normaldir. Salihli gibi bir memlekette alkol hırla gidiyor, gidin bir kurşunlu piknik alanına masasına içki koymayan aile bile yok sanki, birde motosikletlerin haddinden fazla olmasıda bu istatistiğe etkendir biline, bence trafik ekiplerinin ve belediyenin kusuru yok sayılır. vatandaş olarak bilinçsisiz, polis ceza yazdımı hiç kimse hatasını anlamak istemiyor ve yazılan cezanın iptal ettirme derdine düşüyor, kuralları takan yok ki, ayrıca belli ki belediyelerde yol kazılarından ve yeni çadde ve kaldırım düzenlemelerinden kendini alamadı. Gerekli levhaların son derece eksik olduğunu gördüm. Bir an önce tamamalanmasını diliyorum.