18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Salihli'de milli maç heyecanı

SALİHLİ'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI

Toplam 8 ülkenin katılımı ile bu yıl 11.'si düzenlenecek olan Ege Kupası'nda 2 milli maça ev sahipliği yapacak olan Manisa'nın Salihli ilçesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Maçların oynanacağı Şehit Yüzbaşı Ramiz Turan Stad'ında bakım-onarım çalışmaları devam ederken, ilçe halkı yıllar sonra bir milli maça ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. 24-30 Ocak tarihlerinde düzenlenecek olan 11. Ege Kupası maçlarının bir bölümü Manisa'nın Salihli ilçesinde oynanacak. Kupada A Grubu'nda Türkiye, Ukrayna, Belçika ve Danimarka ve B Grubu'nda Fransa, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya olmak üzere toplam 8 ülkenin U-16 Yaş Altı Milli Futbol Takımları yer alacak.

Manisa'nın Salihli ilçesi ise 24 Ocak Pazar günü saat 13:30'da oynanacak olan Danimarka- Belçika ve 28 Ocak Perşembe günü saat 13:30'da oynanacak olan Türkiye-Belçika maçlarına ev sahipliği yapacak.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yıllar sonra milli maçlara ev sahipliği yapılacak olmanın heyecanı yaşanırken, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay maçların oynanacağı Şehit Yüzbaşı Ramiz Turan Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Okay, 16 Yaş Altı Milli Futbol Takımını Salihli'de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtti. Milli maçların bazılarının Salihli ile birlikte Turgutlu, Akhisar ve Kula ilçelerinde de oynanacağı öğrenildi.

SALİHLİ'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI
SALİHLİ'DE MİLLİ MAÇ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 19:21:03
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?