30
Mayıs
2024
Perşembe
SALİHLİ - MANİSA

Salihli'nin gururu oldu

FİNAL'LE FİNALE ULAŞTI

Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) YGS-1 ve YGS-2 puan türlerinde Türkiye ikincisi olan Salihlili Eren Yalçın mutluluğunu ailesi ve dershane öğretmenleri ile paylaştı.

Aynı zamanda Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi öğrencisi olan Salihlili Eren Yalçın, uzun soluklu bir sınav maratonu sonunda Türkiye ikincisi oldu. Salihli'de Final Dergisi Dershanesi öğrencisi olan Eren Yalçın için dershanede tören düzenlendi. Törene YGS-1 ve YGS-2 puan türlerinde Türkiye ikincisi olan Eren Yalçın, ailesi, dershane öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları katıldı. Törende konuşan Final Dergisi Dershanesi yöneticisi Akın Aksakal, 'Manisa ve Salihli'nin eğitim tarihine geçecek bir sonuç alan Eren Yalçın sabrı, zekası ve çalışkanlığıyla bu başarıyı hak eden bir öğrencimizdir. Biz Türkiye genelinde de 'Hiçbir başarı tesadüf değildir' diye seslendirdiğimiz sözümüzle final eğitim kurumları olarak çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Öğrencimiz YGS-1 ve YGS-2'de Türkiye ikincisi, YGS-3'te Türkiye 12'ncisi, YGS-4'te Türkiye 15'ciliği, YGS-6'da Türkiye 9'unculuğu derecelerini elde etmiştir. Salihli Final dershanesi olarak YGS'de ilk binde 18 derece çıkarmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Yalçın, "Bu dereceyi elde etmemde düzenli çalışmam ve okulum olan Halil Kale Fen Lisesi ile Final Dergisi Dershanesi'nin payı büyüktür. Bundan sonraki hedefim elde ettiğimi başarıyı daha yükseğe çıkarmaktır. Aldığım bu sonuç bende doping etkisi yaptı" dedi.

25 yıllık öğretmen olan Eren Yalçın'ın babası Ahmet Yalçın ise, "Çocuğuma ilkokul öğretmeninden bugüne kadar geçen süreçte eğitim veren tüm öğretmenlerine teşekkür ederim" dedi.

FİNAL'LE FİNALE ULAŞTI
FİNAL'LE FİNALE ULAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 19:22:01
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 23:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?