23
Mayıs
2024
Perşembe
SALİHLİ - MANİSA

'Salihli'ye hizmet edelim'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Salihli AK Parti İlçe Başkanı Necaatin Sevinç ve yönetim kurulu üyeleri, Salihli Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yunus Çelik’e ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Milletvekili Bilen, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Sizlere yeni görevinizde başarılar dilerim. Göstereceğiniz hizmetlerde üstümüze ne görev düşerse yapmaya hazırız. Bizler bir hizmet yarışı içindeyiz. Bir gün biz de bu hizmeti teslim edeceğiz. Salihli’ye bir şeyler kazandırmalıyız. Hepimizin buralarda bulunması Salihli’ye hizmet içindir. Sizlerden tek talebimiz geçmişte kurulan diyaloğu geliştirerek çatışmadan, kavga etmeden Salihli için hizmet edelim. Salihli için kim ne yaparsa ve elleri öpülecekler varsa öperim. Sizlere her zaman destek olmaya hazırız" dedi.

Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yunus Çelik ise, "Sizlerin bu ziyareti bizleri memnun etti. Bu üstlendiğimiz zor görevde sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Siyasetçiler ile sivil toplum kuruluşları arasında kopukluk olmasın. Salihli için ne yapılması gerekiyorsa gayret göstereceğiz. Yıkıcı değil, yapıcı olacağız. Bu hizmeti en iyi şekilde yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2005 Pazartesi 13:47:26
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 18:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH İZLİ IP: 81.215.38.xxx Tarih : 30.03.2005 10:59:25
Sevgili hemşehrilerim. Maalesef her zamanki aynı senaryolar yazılıp çiziliyor. Ama iş icraata gelince hiç kimsenin tıkı çıkmıyor. Ben yıllardır senede bir defa 20 günde olsa Salihliye gelir ama taş üstüne taş dikildiğini hiç görmedim. Her defa Salihli Organize Sanayisinin yanından geçerken acaba bir Fabrika dikildimi diye göz gezdirir ama hayal kırıklığı yaşarım. Şu an doğunun göç verdiği gibi Salihlide göç veriyor. Buda haliyle nüfusunun giderek aşağıya doğru inmesini ve küçülmesine sebep oluyor. Ben sevgili büyüklerimden boş yere atıp tutmamalarını Salihliye acilen birşeyler yapmalarını istiyorum. Belkide tarihinde ilk defa Salihli Ankarada iki milletvekili ile temsil ediliyor. Hiç milletvekili çıkartamadığımız günlerde oldu. Bence bu fırsatı iyi değerlendirip Salihli için var gücümüzle çalışmalıyız. Herşey Salihli için... Bitlisten tüm hemşehrilerime sevgiler saygılar.