18
Mayıs
2024
Cumartesi
SALİHLİ - MANİSA

Ticaret odasından Vali Işın'a ziyaret

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı ile yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Orhan Işın’ı makamında ziyaret etti.

Salihli Kaymakamı İsmail Hakkı Develi’nin de bulunduğu ziyarette, Vali Orhan Işın, göreve yeni seçilen oda yönetim kurulu üyelerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı, seçim öncesi açıkladığı projeleri hayata geçirebilmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalara başladıklarını ifade ederek, "Sayın valimizin de desteğiyle sanayicilerimize, ilçemize ve ilimize, ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. İnşallah el birliği ile güzel işler başaracağız" diye konuştu.

Vali Orhan Işın, aynı zamanda Teleset A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Zurnacı’ya, Teleset’in 4 adet bastırdığı 2005 yılı takvimlerinde, Salihli İlçesi’nde bulunan tarihi Sart Harabeleri’nin resimlerini kullanarak tanıtımına katkıda bulunmasından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Vali Orhan Işın, "Devletin görkemli yapısı artık yerini sivil toplum kuruluşlarına bırakıyor. Devletin boş bıraktığı hizmet alanlarını sivil toplum örgütlerimiz dolduruyor. Bu anlamda sivil kuruluşlarımızı her zaman desteklemeliyiz. Devlet de bunu yapıyor. Bu kuruluşlarımıza yapılan destekle sonuçta vatandaşlarımız hizmet alıyor. Dolayısıyla bu sivil kuruluşlarımızdan biri olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kutluyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 15:41:21
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 18:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?